Barnas første engelskbok

Barnas første engelskbok - Mairi Mackinnon | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mairi Mackinnon
DIMENSJON
12,22 MB
FILNAVN
Barnas første engelskbok.pdf
ISBN
5506583506696

BESKRIVELSE

En koselig ordbildebok for de minsteMed tusen engelske ord kan man komme ganske langt her i verden! Denne boken gir et flott grunnlag for å begynne å snakke engelsk. Her er gjenkjennelige ting og situasjoner hjemme, på skolen, i butikken eller på lekeplassen. Til hvert ord er det en liten tegning, slik at barnet blir kjent med det nye språket på en naturlig måte..Det er både morsomt og enkelt å lære nye ord ved å peke på en tegning og la den voksne lese ordet høyt første gang, og kanskje deretter prøve selv. Hvis man skulle være i tvil om en betydning, er det bare å slå opp bak i boka der det er en komplett liste med alle de engelske ordene oversatt til norsk..Og skulle man lure på om hvordan ordet blir uttalt, ja, da kan man besøke usborne.com/quicklinks og høre alle ordene bli opplest...........

Barnas Hus ble etablert i 2004 og er i dag landsdekkende med 25 butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små - og for alle som elsker barn. Første samling for barnas verneombud gjennomført i Bodø Torsdag fikk 100 ansatte fra 50 barnehager i Bodø være med på den aller første samlingen for barnas verneombud.

Til hvert ord er det en liten tegning, slik at barnet blir kjent med det nye språket på en naturlig måte.. Det er både morsomt ... Søkeresultater for Barnas første - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER