Slektene og husene ved Hvidstenstranden

Slektene og husene ved Hvidstenstranden - Ole Strøm, Trond R.F. Berthelsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Strøm, Trond R.F. Berthelsen
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
Slektene og husene ved Hvidstenstranden.pdf
ISBN
6395200032332

BESKRIVELSE

«Slektene og husene ved Hvidstenstranden» er boken om de gamle slektene og deres eiendommer i Hvitsten i Vestby kommune. Slektene er beskrevet fra de kom til Hvitsten og fram til i dag, eventuelt fram til de forlot Hvitsten. De eldste av disse slektene har hatt tilhold i Hvitsten i mer enn to hundre år. Deres daglige liv med gleder og sorger er forsøkt beskrevet, ofte på en noe indirekte måte. Nyere eiendommer fra 1960-tallet er ikke inkludert, ei heller hytter så sant de ikke var eid av familiemedlemmer med slektninger langt tilbake i Hvitsten.

Berthelsen og Ole Strøm. Legg i ønskeliste.

Helse og livsstil; Gå til Helse og livsstil; Kosthold og trening; Rydding og organisering; Natur og friluft; Utstyr og gaver. Utstyr og gaver; Gå til Utstyr og gaver; Hobbyutstyr.

RELATERTE BØKER