Papirpenger

Papirpenger - Ken Follett | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ken Follett
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
Papirpenger.pdf
ISBN
2222220280670

BESKRIVELSE

Handligen foregår over ett døgn på Londonavisen "Evening Post" hvor vi opplever begivenhetene i redaksjonene og de historiene som avisen dekker. Londons høyere politiske kretser møter her storbyens undergrunn i et voldsomt oppgjør, ingen midler er for billige og resultater er like uforutsigbart for alle de impliserte. Spekulasjon er nøkkelordet i denne hete thrilleren om forbindelsen mellom forbrytelse, høyfinans og politikk. Til syvende og sist dreier alt sammen seg om Papirpenger, i svært, svært store mengder.

Et pengevesen eller myntvesen er det system av penger som gjelder innen en stat eller monetært område. Pengebegrepet kan avgrenses til å omfatte lovlige betalingsmidler, på engelsk legal tender.

Totalkarakter 4,2 / 5 ... I Europa ble papirpenger først innført permanent i Sverige i 1661. Dette kan ha mange årsaker, men Sverige er og var rik på kobber, og hadde på den tiden eksepsjonelt lav verdsettelse av store mynter, som ofte kunne veie flere kilo.

RELATERTE BØKER