Min store bok med dyrelyder; med 50 lyder

Min store bok med dyrelyder; med 50 lyder En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,97 MB
FILNAVN
Min store bok med dyrelyder; med 50 lyder.pdf
ISBN
3496426023951

BESKRIVELSE

Hva sier katten? Hvordan høres frosken ut? Og hvordan synger rødstrupen? I denne boken kan du høre 50 forskjellige dyrelyder bare ved å trykke på knappen. På temasidene er de mistes favorittdyr samlet. Flotte foto, realistiske lyder og interessante fakta gir flere timer oppdagerglede for små dyrevenner!

Neseapen tuter som en lastebil, og motorsykkelfrosken gir full gass. I denne boka forteller Martin Widmark om 50 forskjellige dyr, alle med sine spesielle lyder, fra skandinaviske ulver og bjørner til afrikanske elefanter og hvaler som synger.

Hva sier katten? Hvordan høres frosken ut? Og hvordan synger rødstrupen? I denne boken kan du høre 50 forskjellige dyrelyder bare ved å trykke på knappen... Kjøp Dyrelyder - bok med lydpanel fra Cappelendamm Dyr er fantastiske - og de har så morsomme lyder! Neseapen tuter som en lastebil, og motorsykkelfrosken gir full gass. I denne boka forteller Martin Widmark om 50 forskjellige dyr, alle med sine spesielle lyder, fra skandinaviske ulver og bjørner til afrikanske elefanter og hvaler som synger. Innbundet barnebok med morsomme dyrelyder.

RELATERTE BØKER