Miljøarbeid i barnevernet

Miljøarbeid i barnevernet - Erik Grønvold, Jan Storø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Grønvold, Jan Storø
DIMENSJON
5,61 MB
FILNAVN
Miljøarbeid i barnevernet.pdf
ISBN
2284926114959

BESKRIVELSE

Dette er en praktisk bok om profesjonelt miljøarbeid og annen sosialpedagogisk praksis. Miljøarbeid utføres på mange arenaer i barnevernet og i barne- og ungdomspsykiatrien. Både i institusjoner og som forebyggende arbeid på skolefritidsordninger, ungdomsklubber og i oppsøkende tjenester. Grønvold og Storø tar til orde for at det skal stilles noen krav til hvordan miljøarbeidet skal gjennomføres. De presenterer en systematisk arbeidsmodell som gir rammer for hvordan barnevernpedagoger og andre kan utføre miljøarbeid i praksis.

Boka skal gi et teoretisk grunnlag for å arbeide med ettervern, og er skrevet for studenter, barnevernspedagog- og sosionomstudiet. Miljøarbeid i barnevernet av Erik Grønvold , Jan Storø heftet, 2010, Norsk (bokmål), ... Dette er en praktisk bok om profesjonelt miljøarbeid og annen sosialpedagogisk praksis.

Hjelpetiltak er de mest brukte tiltakene i barnevernet. Nærmere halvparten av hjelpetiltakene rettet seg mot å styrke barnas utvikling, men tiltak for å styrk... Miljøarbeid med barn og unge viser til ulike former for omsorgsarbeid, forebyggende og helsefremmende arbeid.

RELATERTE BØKER