Livet i Venedig

Livet i Venedig - Morten Claussen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Claussen
DIMENSJON
8,61 MB
FILNAVN
Livet i Venedig.pdf
ISBN
5402846795215

BESKRIVELSE

Utgangspunktet for essaysamlingen er å gjense en by, erindre en kjærlighetshistorie, og å møte litteraturen i det den blir til. Fortelleren tilstår sin følelsesmessige og litterære fortid ved en gjennomgang av Søren Kierkegaards roman Gjentakelsen og dens tilblivelseshistorie. Videre drøftes Franz Kafkas forlovelseshistorier og andre forfattere og filosofers møte med Venezia, og ikke minst foretar forfatteren en reise inn i Thomas Manns kortroman Døden I Venedig.

Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: Harrisons historia, Coronaviruset och vardagen och Coronavirusets utbredning. Andra ämnen som ofta förekommer i artiklar om Venedig är: SvD Premium, Översvämningar, Italien och Historia. Venedig er verdenskendt for sin charme og romantiske atmosfære.

Här är hon anonym, hennes böcker finns inte översatta till italienska. Livet i Venedig : en litterær reise. Claussen, Morten.

RELATERTE BØKER