Lille Gruffalo

Lille Gruffalo - Julia Donaldson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julia Donaldson
DIMENSJON
8,22 MB
FILNAVN
Lille Gruffalo.pdf
ISBN
3590486982964

BESKRIVELSE

Oppfølger til Gruffalo fra 2002. Pappa Gruffalo forteller gjerne datteren sin om Store Stygge Mus som holder til i skogen. Men Lille Gruffalo stoler ikke helt på historien, og en kveld lurer hun seg ut i vinternatta for å finne ut om det pappa forteller, er sant. I skogen treffer hun både rev og ugle. De kjenner til musa, men den er ingen steder å se. Til slutt er Lille Gruffalo overbevist om at pappas historie bare er oppspinn. Men det går ikke bedre enn at Lille Gruffalo treffer musa - og blir like skremt som pappa ble i forrige bok. Sjarmerende illustrasjoner og tekst med rim og rytme.

Til slutt er Lille Gruffalo overbevist om at pappas historie bare er oppspinn. Gruffalo er den lille musens venn. Han er der for å skremme vekk skogens rådyr og sørge for at musen er trygg.

7.1 IMDb 2011 • Animert, Barneprogram • Storbritannia. En stormfull natt, ignorerer barnet til Gruffalo advarslene til faren hennes og går modig ut på snøen, på leting etter den store slemme musen.

RELATERTE BØKER