Krevende livserfaringer og psykisk helse

Krevende livserfaringer og psykisk helse Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,21 MB
FILNAVN
Krevende livserfaringer og psykisk helse.pdf
ISBN
2023771051783

BESKRIVELSE

Enkelte livssituasjoner og -erfaringer medfører utfordringer som er så betydelige at de truer den psykiske helsen til den det gjelder. En fellesnevner for disse livserfaringene er at de utløser psykososialt stress og opplevelse av krise, sorg og/eller tap. Men vonde erfaringer kan på sikt også gi grunnlag for personlig vekst og utvikling.Boken bidrar med innsiktsfull kunnskap om hvordan ulike typer krevende livserfaringer og -utfordringer gir seg uttrykk hos den som opplever dem, og hvordan helse- og sosialarbeideren kan utgjøre en forskjell gjennom måten en kommer den enkelte i møte på. Søkelyset er mer på individuelle enn på kontekstuelle faktorer og mer på utfall enn på årsakssammenhenger. Likevel kan ikke de omtalte livserfaringene forstås isolert fra en bredere samfunnsmessig og politisk kontekst.Den profesjonelle hjelperen er selv i en krevende situasjon i møte med mennesker i krise. Dette er tema for bokens siste kapittel.Boken er primært skrevet for studenter i helse- og sosialfagutdanningene. Også profesjonelle hjelpere vil ha nytte av boken.

eksempel gjennom opplysningsplikten i forbindelse med mistanke om at barn ... Pris: 423,-. heftet, 2016.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Krevende livserfaringer og psykisk helse' av Kjell Underlid fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202485764 Krevende livserfaringer og psykisk helse- utdrag fra kapittel 13.

RELATERTE BØKER