Hjertehagen

Hjertehagen - Gro T. Rykkelid | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro T. Rykkelid
DIMENSJON
3,50 MB
FILNAVN
Hjertehagen.pdf
ISBN
1975331611638

BESKRIVELSE

Hjertehagen av Gro T. Rykkelid er en flott gavebok for inspirasjon og nytte. Bildene og metaforene i boka vil åpne opp for selvrefleksjon og gode prosesser. Teksten gir tanker som kan gjøres om til handling - som skaper noe nytt! Dette gjelder både for den fysiske hagen og din indre hjertehage, selve livet. En . flott gavebok som passer i de . fleste anledninger. Gro T. Rykkelid har også skrevet boken Gartner i eget liv (Proklamedia) der du får gode tips til å videreutvikle din egen hjertehage. Lær å ta i bruk nye redskaper og ta viktige valg. Da blir hjertehagen din et sted for trivsel og fellesskap, og et område du vil ønske å verne om.

Bildene og metaforene har alle et tema, og teksten underbygger temaet. Hun er opprinnelig utdannet blomsterdekoratør og elsker å jobbe i hagen. Det har inspirert henne til å utvikle «Hjertehagen» konseptet, som er basert på 32 bilder hentet fra nettopp hagen.

Den er innbundet i stive permer og er 17 x 17 cm. Om Hjertehagen Hjertehagen AS er en enavdelings barnehage fra 1 - 6 år med 24 plasser. Barnehagens åpningstider er mandag til fredag fra kl 7.00 til 17.00 Hjertehagen er eid av Filadelfia Vestby, og har utvidet krisen formålsparagraf. Hjertehagen barnehage har mange barn fra ulike land og kulturer.

RELATERTE BØKER