Hjemmets lune rede

Hjemmets lune rede - Cara Hunter | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cara Hunter
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Hjemmets lune rede.pdf
ISBN
7567599973041

BESKRIVELSE

Åtte år gamle Daisy, utkledd som en tusenfryd, forsvinner sporløst under en fest. Foreldrene Sharon og Barry rapporterer henne savner sent på kvelden. Men når politiet gransker bildene fra festen, ser de at det ikke er Daisy som løper rundt i tusenfryd-drakt, men et annet barn. Ingen på festen ser ut til å ha sett Daisy. Var hun i det hele tatt på festen? Kriminalinspektør Adam Fawley leder en utredning som gjentatte ganger skifter retning når det viser seg at ingenting er som det først ser ut til...

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Hjemmets lune rede fra Bokklubber Åtte år gamle Daisy, utkledd som en tusenfryd, forsvinner sporløst under en fest. Men da foreldrene rapporterer henne savnet oppdager politiet at det ikke er Daisy som løper rundt i tusenfryd-drakt, men et annet barn. Hjemmets lune rede (Adam Fawles #1) ebok.

En glad og lykkelig familie gjør hjemmet til et godt sted. Uforglemmelige opplevelser i familien, artige episoder og felles strev opp gjennom årene gjør at vi minnes hjemmet med glede. Hjemmets lune rede.

RELATERTE BØKER