Fredens alkymi

Fredens alkymi - Mona Kristin Roald | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mona Kristin Roald
DIMENSJON
7,86 MB
FILNAVN
Fredens alkymi.pdf
ISBN
9046715438483

BESKRIVELSE

Den lille boken du holder i hendene er skrevet for deg og til deg. Det er «Fredens alkymi». Små dikt som er satt sammen for å hjelpe deg igjennom alle livets problemer og hendelser, og til å akseptere og finne fred i livet. Å oppdage kjærligheten i seg selv er en vei til å finne igjen drømmer og lengsel som man har lagt på hyllen, og boken viser til at det aldri er for sent å nå sine mål i livet. Forfatteren Mona Kristin Roald er født i 1974 og har levd med en psykisk lidelse i mange år, igjennom denne lidelsen har hun erfart og møtt problemene i livet med en vilje om å aldri gi opp, og omdanne problemer og stormer i seg selv til fred og kjærlighet. Boken er skrevet av henne med et ønske om at alle får de livene de ønsker seg, og at det noen ganger kan være klokt å ønske seg om igjen. At man finner nye veier å gå og til å finne kjærlighet i seg selv og andre.

Det er «Fredens alkymi». Små dikt som er satt sammen for å hjelpe deg igjennom alle livets problemer og hendelser, og til å akseptere og finne fred i livet. Fredens alkymi er en flott bok.

| Adlibris Søkeresultater for Fredens vei - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Fredens skål.

RELATERTE BØKER