Folkekirke nå

Folkekirke nå Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,5 MB
FILNAVN
Folkekirke nå.pdf
ISBN
4652984286611

BESKRIVELSE

Den norske kirkes selvforståelse som «folkekirke». Ca. 15 artikler. Hva ligger i begrepet Folkekirke og på hvilken måte er Den norske Kirke en folkekirke? Av folket, med folket, hvilket folk? Arbeid med ny kirkeordning, innføring av begrepet i grunnloven, et mer pluralistisk samfunn. «Folkekirken» belyses historisk og juridisk, og diskuteres utfra aktuelle perspektiver; majoritet vs. minoritet, sett fra andre kirkesamfunn etc. Folkekirkens identitet og oppdrag som «misjonerende, tjenende» etc. Verbum Akademisk

Åpen folkekirke vil at Den norske kirke skal være en åpen, inkluderende, og demokratisk folkekirke. Stem ved Kirkevalget og meld deg inn på våre nettsider! At dette nå er på plass, er en stor seier for Åpen folkekirke, i arbeidet for en mer inkluderende folkekirke.

I Kristiansand domkirke blir det arrangert regnbuemesser. Nå står Ørsta kyrkje for tur i mai.

RELATERTE BØKER