Du brennende kjærlighetsild

Du brennende kjærlighetsild - Peter Halldorf | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Halldorf
DIMENSJON
4,41 MB
FILNAVN
Du brennende kjærlighetsild.pdf
ISBN
3153227611254

BESKRIVELSE

"I min bok Drikk dypt av Ånden ønsket jeg å gi en samlet fremstilling av Den Hellige Ånd som person, og om hvordan Ånden er nærværende i livet vårt og kommer til uttrykk gjennom de gaver han gir. I de følgende ni betraktninger vil jeg legge noen glør på den ilden som allerede brenner i hjertene våre, med en bønn om at det lys som aldri går ned, må opplyse vårt indre øye så vi kan se den usynlige virkeligheten." Peter Halldorf er pastor, svensk forfatter og redaktør for tidsskriftet Pilgrim. Han bor og arbeider i den Ekumeniska Kommuniteten i Berka-Säby, der han er preses og leder det daglige gudstjenestelivet.

juni 1958) er en svensk pinsepastor, redaktør, retreatleder og forfatter.I Norge er han kanskje mest kjent for sine bøker om urkirken og den tidlige kristendommen.. Halldorf har sin base på Nya slottet sør for Linköping.Der er redaksjonen for magasinet Pilgrim som han er redaktør for, og her leder han retreater og holder store, økumeniske oppbyggelsesmøter. DU BRENNENDE KJÆRLIGHETSILD.

Hjemmelaget potetmos med ost, bacon eller pølse er deilig kosemat for hele familien. Du brennende kjærlighetsild. Ni betraktninger om Den hellige ånd Peter Halldorf 9788253146935-+ Legg i handlevogn.

RELATERTE BØKER