1000 tips for småbarnsforeldre

1000 tips for småbarnsforeldre - Lise Galaasen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Galaasen
DIMENSJON
3,21 MB
FILNAVN
1000 tips for småbarnsforeldre.pdf
ISBN
6181057637625

BESKRIVELSE

Gode råd er ikke dyre, de er mange! I denne boka deler tobarnsmoren og forfatteren Lise Galaasen egne og andre foreldres tips med deg som har småbarn i huset. Hun har samlet kunnskap på de områdene i livet vi er mest opptatt av når vi har små barn, for eksempel mat, klær, søvn, barnestell, lek og aktiviteter. Boka er inndelt i ulike temaer og også i forhold til barnets alder, slik at det er lett å finne fram. Her kan du plukke de rådene som passer deg best, og som forhåpentligvis vil gjøre hverdagen din litt lettere og smartere. De medisinske rådene er kvalitetssikret av lege og spesialist i allmennmedisin Stig Bruset.Hvilke leker arrangerer man i 4-årsbursdag? Hva skal til for å få guttungen til å sove i egen seng? Hvordan holde orden i lekekassene? Hva serverer man en toåring med omgangssyke? Hvordan få barn i ulike aldre til å gjøre husarbeid? Gode hverdagstips fra foreldre og eksperter! Alle rådene er velprøvde og virker!Alle råd og tips samlet på ett sted!

En ny app ble lansert av Stine Sofies Stiftelse i dag. Appen skal hjelpe slitne småbarnsforeldre, ... Tips oss.

Har du tips til spennende småbarnsforeldre, send gjerne tips til enkleresmabarnsliv (@)gmail.com. Flettepappa lærer oss å flette Mange småbarnsforeldre opplever liten støtte og hjelp fra familie og venner.

RELATERTE BØKER