Studentens hva, hvordan og hvorfor

Studentens hva, hvordan og hvorfor - Cecilie Pedersen Dalland, Olav Dalland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Pedersen Dalland, Olav Dalland
DIMENSJON
11,74 MB
FILNAVN
Studentens hva, hvordan og hvorfor.pdf
ISBN
6628882162678

BESKRIVELSE

Hvordan kan du som student få mest mulig ut av studiet ditt både faglig og sosialt? Lesing og skriving er hovedaktiviteter i høgskole- og universitetsstudier. Studentens hva, hvordan og hvorfor gir råd om hvordan du bør lese og repetere pensum, og gir tips om ulike notatteknikker. Forfatterne gjør rede for ulike typer undervisningsmåter, forskjellige former for gruppearbeid og fordelen av å samarbeid med andre studenter. De beskriver også ulike eksamensformer samt hvordan du bør forberede deg og gjennomføre disse. Et kapittel er viet oppgaveskriving. Her får du tips om disposisjon, redegjørelse og drøfting. I boka kan du også lese om kildehenvisning i akademiske oppgaver. Boka er ment som en hjelpebok for deg som er førstegangsstudent, og tar opp hvordan du kan bli bedre kjent med studiet og studiestedet. Den viser deg også hvilke hjelpetilbud som finnes, hvilke ressurser du kan ha krav på, og hvordan du kan få en god studiesituasjon..

FOU-rapport 2008/2009 - KIP AF . Forskningsrapport fra arbeidet mellom forskere fra KIP-prosjektet ved Høgskolen i Det vil være en nødvendig forutsetning at en har kunnskaper om hvordan læring skjer og hva en skal ta hensyn til, når en skal informere mennesker som er syke (5).

er store forskjeller i synet på hva og hvilke kompetanser utveksling bidrar til. ...

RELATERTE BØKER