Størst av alt er kjærligheten

Størst av alt er kjærligheten - Elin Brend Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Brend Johansen
DIMENSJON
7,19 MB
FILNAVN
Størst av alt er kjærligheten.pdf
ISBN
2151185404463

BESKRIVELSE

Ingrid Alvestad har levd et rolig liv blant overklassen i Christiania, men en dag mottar hun et oppskakende telegram. Faren er død, og Ingrid er arving til en storgård på Romerike. Det viser seg fort at hun slett ikke er velkommen på gården, hvor fortidens synder lurer i krokene.Hun gikk gjennom hallen, mot stuen. Da hun trakk dørene til side, ble hun møtt av funklende, tente lys. De sto på bordet, peishyllen og i vinduskarmene. Flere blomsteroppsatser var også satt inn. - Nå begriper jeg ikke noe som helst, sa Victoria høyt. Hjertet hadde imidlertid begynt å dunke hardt. Hun kjente det i magen, i skjelvingene som brått gikk gjennom kroppen. Hun snudde seg mot Theo. Smilet hans var bredt.

Lære seg at det største i livet er kjærlighet. Her ble Erik utsatt for det absolutt ingen barn skal. Fordi, som statsministeren sier: Størst av alt er kjærligheten.

Men størst blant dem er kjærligheten. (Bibelen) - I Størst av alt er kjærligheten forsøker karmelittbroder Wilfrid Stinissen å skape klarhet i forvirringen.

RELATERTE BØKER