Navigasjon

Navigasjon - Tim Bartlett | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tim Bartlett
DIMENSJON
5,77 MB
FILNAVN
Navigasjon.pdf
ISBN
4454780889529

BESKRIVELSE

For alle som ønsker å oppleve sjølivets gleder, er en grunnleggende forståelse av elementær navigasjon en nødvendighet. Å gjennomføre overfarter der en selv har stått for navigasjonen er unektelig tilfredsstillende. Navigasjon, en innføring tar for seg kystnavigering, elektronisk navigasjon og kartplotting og er ment å veilede deg gjennom de største utfordringene navigering kan by på og samtidig gjøre navigasjonen til en lystbetont aktivitet om bord.

... Illustrert Navigasjon Varenr X11387 En konsentrert, gjennomillustrert håndbok som systematisk lærer deg kystnavigasjon, elektronisk navigasjon og astronomisk... GPS & Navigasjon. Vis kun: Nyheter (56) Kampanjer (52) Beste Pris (222) Filtrer gjennom: Kategorier : Kartlegging i 3D, stemmestyring, og tjenester i sanntid - ditt tilkoblede multimediasystem dekker alle dine behov, og litt til.

Lær mer TomTom MyDrive. Din personlige ruteplanlegger.

RELATERTE BØKER