Legens utfordringer

Legens utfordringer - Per Vaglum | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Vaglum
DIMENSJON
8,53 MB
FILNAVN
Legens utfordringer.pdf
ISBN
6824000374796

BESKRIVELSE

Legens utfordringer handler om de emosjonelle utfordrende situasjoner man møter som legeLegerollen krever gode medisinske kunnskaper og tekniske ferdigheter, men også evne til å håndtere en rekke emosjonelt provoserende situasjoner og ?umulige? dilemmaer på en måte som ivaretar både pasientens og legens integritet. Boka er bygd opp over sju temaer:Om å bli lege. Om å være lege for sine egne. Om alltid å være lege. Om å være pasient selv eller lege for legepasient. Om å være lege for en lege med psykiske problemer. Om å holde på grenser i forhold til pasienter. Om å være lege i fremtidens effektiviserte helsevesen.Hvert tema behandles først i et teoretisk kapittel som oppsummerer empirisk viten, og deretter med en eksempelfortelling som stimulerer leseren til å spørre seg: Hva ville jeg gjort i en tilsvarende situasjon?.

Yrkesskade - Helse og trivsel for legen og legens medarbeidere ALM 005. LÆRINGSMÅL.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205396234 Legens utfordringer handler om de emosjonelle utfordrende situasjoner man møter som lege Legerollen krever gode medisinske kunnskaper og tekniske ferdigheter, men også evne til å håndtere en rekke emosjonelt provoserende situasjoner og ?umulige? dilemmaer på en måte som ivaretar både pasientens o... Legens utfordringer - Om følelsesmessige sider ved legeyrket Denne boken handler om de emosjonelle utfordrende situasjoner man møter som lege. Gyldendal Norsk Forlag 2009.

RELATERTE BØKER