Ingenting usagt

Ingenting usagt - Sabina Store-Ashkari | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sabina Store-Ashkari
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Ingenting usagt.pdf
ISBN
7930759346975

BESKRIVELSE

Sabina Store-Ashkari er ingentingusagt på Instagram. Hun skriver dikt om å være ung sett fra en ung jentes ståsted. Om kjærlighet, vennskap, forelskelse og skuffelse - og om å stå opp for seg selv!"Instagram-poet Sabina Store-Ashkari leverer ein glimrande bokdebut. Ved å bruke ein sår, rå og ærleg penn klarer ho å vekkje heile spekteret av kjensler i skildringar som treffer ein rett i hjartet." (Janicke Totland, Framtida.no)«Dette treffer meg rett i magen. Sabina går ingen omveier på vei inn til innsiden min. Alt kjennes så ekte, og hennes stemme kommer så tydelig frem. Strålende!»Trygve Skaug

En historie om hotellrom og hyttekjøkkener, om intens kåthet og fisketurer med barna. Pris: 379,-Ukjent Pris: 379,-Ukjent Det er varm junikveld og sommerferiestart.

Kjøp - Jeg har skrevet siden jeg var barn! Foreldrene mine leste mye for meg i barndommen, og jeg tror det er en viktig årsak til at jeg fortsatt har så stor lese og skriveglede. Jeg skrev mye noveller fram til midten av tenårene, før jeg begynte med poesi. Sabina Store-Ashkari er ingentingusagt på Instagram.

RELATERTE BØKER