Høysensitive barn

Høysensitive barn - Birte Svatun | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birte Svatun
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Høysensitive barn.pdf
ISBN
4332283347744

BESKRIVELSE

Å være høysensitiv er et personlighetstrekk som ofte er medfødt. Barna har et uvanlig fintfølende nervesystem som gir ekstra mottakelighet for sanseinntrykk. Følelser kan komme kraftig til uttrykk, enten gjennom høylytt gråt og raseri, full tilbaketrekning eller strålende smil og latter. I første del av boken går forfatteren inn på hva høysensitivitet er, og refererer til forskning og teori på området. I bokens andre del ser forfatteren på hvordan voksne kan møte barna på best mulig måte og legge til rette for at de utvikler god selvfølelse. Forfatteren tar utgangspunkt i hverdagssituasjoner i barnehagen og hjemme.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788244622608 Høysensitive barn må forstå, gjerne ved å finne egne læringsteknikker. Når et barn forstår matematikken mye bedre ved å finne sin egen måte å gjøre det på, er dette et tegn på selvstendighet og evne til problemløsning som bør verdsettes. Unni Vollum (34) er gift, bor i enebolig og kjører stasjonsvogn, men dropper å få barn fordi hun som høysensitiv vil bli utslitt av å ha unger. Høysensitive barn i barnehagen En kvalitativ studie om hvordan barnehageansatte tilrettelegger for høysensitive barns behov.

Med boka «Sensitive barn» forklarer forfatterne at de ønsker å ta ekstra følsomme barn på alvor. Høysensitive mennesker har ofte et komplekst indre liv, og de trenger tid til å fordøye den konstante flommen av inntrykk. Det ser også ut til å være et personlighetstrekk som er der fra fødselen av.

RELATERTE BØKER