God digitalisering

God digitalisering - Kai A. Olsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kai A. Olsen
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
God digitalisering.pdf
ISBN
3194877384944

BESKRIVELSE

God digitalisering presenterer datateknologiens muligheter og begrensninger, og hvordan riktig bruk av IT kan gi store fordeler for bedrifter og privatpersoner.Den som vil tilby gode og effektive tjenester, må ta i bruk IT-verktøy. Men ofte ender det med at man bare «setter strøm på papiret» – altså flytter tjenesten fra papir til dataskjerm – uten å oppnå den helt store gevinsten. Denne boken drøfter en lang rekke eksempler som gir leseren innsikt i hvordan man kan tenke nytt og tilpasse rutiner og prosesser til en digitalisert verden.Teknologien byr på både muligheter og trusler. Ikke alle gode ideer lar seg realisere, og heldigvis er heller ikke alle truslene realistiske. Med god digitalisering vil du bli i stand til å gjøre dine egne vurderinger av teknologien, til å se hvilken innvirkning IT vil få for ditt liv og ditt arbeide.God digitalisering er skrevet for studenter innen informasjonsteknologi, og for virksomme innen digitaliseringsarbeid, både i offentlig forvaltning og private bedrifter.

3.Vær endringsvillig og nysgjerrig! Bygg en kultur der det er lov å prøve og feile. 4.

Der skorter det fremdeles på forståelsen. Digitalisering i kommunen som helhet inkludert de fem foretakene krever kapasitet hos IT drift, men også digital kompetanse i hele organisasjonen. I dag er ikke kapasiteten og kompetansen god nok til å møte den framtiden vi ser og de raske endringene vi er midt inne i.

RELATERTE BØKER