God digitalisering

God digitalisering - Kai A. Olsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kai A. Olsen
DIMENSJON
12,33 MB
FILNAVN
God digitalisering.pdf
ISBN
2255755398005

BESKRIVELSE

God digitalisering presenterer datateknologiens muligheter og begrensninger, og hvordan riktig bruk av IT kan gi store fordeler for bedrifter og privatpersoner.Den som vil tilby gode og effektive tjenester, må ta i bruk IT-verktøy. Men ofte ender det med at man bare «setter strøm på papiret» – altså flytter tjenesten fra papir til dataskjerm – uten å oppnå den helt store gevinsten. Denne boken drøfter en lang rekke eksempler som gir leseren innsikt i hvordan man kan tenke nytt og tilpasse rutiner og prosesser til en digitalisert verden.Teknologien byr på både muligheter og trusler. Ikke alle gode ideer lar seg realisere, og heldigvis er heller ikke alle truslene realistiske. Med god digitalisering vil du bli i stand til å gjøre dine egne vurderinger av teknologien, til å se hvilken innvirkning IT vil få for ditt liv og ditt arbeide.God digitalisering er skrevet for studenter innen informasjonsteknologi, og for virksomme innen digitaliseringsarbeid, både i offentlig forvaltning og private bedrifter.

Likevel så opplever vi langt større interesse og aktivitet rundt digitalisering nå enn ... SINTEF har på oppdrag for LO undersøkt arbeidstakernes opplevelse av digital teknologi og arbeidsmiljø. De fleste arbeidstakerne er positive til digitalisering, mens omtrent en tredel av arbeidstakerne ikke er med på utviklingen.

Det kom frem i en undersøkelse Siemens presenterte under Arendalsuka forrige måned. Digitalisering er viktig for næringsliv og samfunn, og vil ha store ­konsekvenser for arbeidslivet. Det har alle for lengst skjønt.

RELATERTE BØKER