Den siste gjengen på jorda og marerittkongen

Den siste gjengen på jorda og marerittkongen - Max Brallier | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Brallier
DIMENSJON
4,42 MB
FILNAVN
Den siste gjengen på jorda og marerittkongen.pdf
ISBN
8823299342590

BESKRIVELSE

I denne blandingen av "En pingles dagbok" og "Zombie-Bjarne" møter vi to nerdete kompiser og deres tidligere mobber. De tre prøver å redde drømmejenta når monsterapokalypsen er et faktum, men hvem er det egentlig som trenger å reddes? Og kan de holde sammen når horder av monstre hamrer på døra i trehytta? Vi følger den siste gjengen på jorda i en dødsspennende og rasende festlig historie om kameratskap og fæle monstre!

Pris Vi følger den siste gjengen på jorda i en dødsspennende og rasende festlig historie om kameratskap og fæle monstre! Omtaler. Det er ingen omtaler ennå.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788283740370 I denne blandingen av En pingles dagbok og Zombie-Bjarne møter vi to nerdete kompiser og deres tidligere mobber. De tre prøver å redde drømmejenta når monsterapokalypsen er et faktum, men hvem er det egentlig som trenger å reddes? Og kan de holde sammen når horder av monstre hamrer på døra i trehytta? Vi følger den siste gjengen på jorda i en dødsspennende og rasende festlig ... Serie: Den siste gjengen på jorda 3 I denne blandingen av "En pingles dagbok" og "Zombie-Bjarne" møter vi to nerdete kompiser og deres tidligere mobber.

RELATERTE BØKER