Blåmandag

Blåmandag - Nicci French | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicci French
DIMENSJON
4,84 MB
FILNAVN
Blåmandag.pdf
ISBN
4182358967515

BESKRIVELSE

Fem år gamle Matthew forsvinner sporløst og det vekker det enorm oppsikt og harme, og en intens leting etter ham fører ingen steder hen. Når et bilde av den forsvunne gutten blir trykket i avisene, blir psykoterapeut Frieda Klein dypt bekymret. En av pasientene hennes har gjentatte mareritt om at han har et lite barn, et barn han kan beskrive i detalj, et barn som er påfallende lik lille Matthew.

Det får de ettertrykkelig beskjed om av noen andre enn seg selv. Frp vil ikke lenger være en del av regjeringen ... Håper du har en god start på uka og ikke har en «blåmandag» - slik den forstås i dagligspråket! På norsk brukes jo uttrykket om en dag som er tung og slitsom.

På denne dagen ble altrene i kirkene dekket med et blått klede. For prestene innebar det at fasten begynte, to dager før resten av befolkningen.. Blåmandag har gått inn i det norske språket som en betegnelse på en dårlig dag eller en tung start på på arbeidsuken, men uttrykket har egentlig en helt annen betydning.

RELATERTE BØKER