Undervannsgåten

Undervannsgåten - Jørn Lier Horst | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
11,59 MB
FILNAVN
Undervannsgåten.pdf
ISBN
6395864304233

BESKRIVELSE

Dette er den tredje boka i serien CLUE. Clue er engelsk og betyr ledetråd, spor for å løse en gåte. I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. Et filmteam er kommet til Skutebukta og stedet kryr av skuespillere, kamerafolk og andre gjester på pensjonatet. Etter at det filmes en stor eksplosjon på havet borte ved Fjelltangen, kommer det ufyselige ting opp til overflaten. I tillegg får Cecilia, Leo og Une snusen i at det holdes noen hemmelige fredssamtaler mellom to beryktede MC-klubber på stedet. Kan den ene støvelen og knokkelen inni, som de finner på havets bunn, stamme fra den forsvunne motorsykkelmannen fra sju år tilbake?

Inngår i ditt medievalg. Legg til huskeliste.

Et filmteam er kommet til Skutebukta og stedet kryr av skuespillere, kamerafolk og andre gjester på pensjonatet. «Undervannsgåten» er tredje bok i Jørn Lier Horsts Clue-serie, en norsk krimserie for barn og ungdom i alderen 10-14 år Et filmteam er kommet til Skutebukta og det kryr av skuespillere, kamerafolk og andre gjester på pensjonatet. Etter at det filmes en stor eksplosjon på havet borte ved Fjelltangen, kommer det ufyselige ting opp til overflaten. Kjøp 'Undervannsgåten' av Jørn Lier Horst fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER