Tro i hjemmet

Tro i hjemmet - Jarle Waldemar | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Waldemar
DIMENSJON
11,99 MB
FILNAVN
Tro i hjemmet.pdf
ISBN
8863340038266

BESKRIVELSE

Tro i hjemmet er en bok som setter fokus på foreldrenes muligheter til å inspirere barna til tro. Her får du presentert enkle tips og ideer som du kan bruke i din hverdag. Jarle Waldemar fokuserer på viktigheten av å ta bevisste valg. Derfor vil boken både utfordre deg og inspirere deg. Gjennom egne erfaringer ønsker Jarle Waldemar å utruste foreldre. Når foreldrene går foran som levende eksempler på tro, er det også lettere for barna å ta et eget valg om å følge Jesus. Boka tar opp temaer som: - Kjærlighet på barnas premisser - Hvordan lever du? - Oppdragerstiler - Barns åndelige utvikling - Hva gjør du for din treåring, sjuåring, tiåring?

I denne ressursen finner du tips, triks og verktøy for hvordan menigheten kan legge til rette for trosopplæring i hjemmet. Stikkord: Tro i hjemmet. Hjem Stikkord: Tro i hjemmet.

Tro på hjemmebane handler om å dele Guds ord og snakke om små og spørsmål som angår vår tro og vårt forhold til Jesus Kristus. Tro i hjemmet. Hjem + kirke = sant! Vi tror at både hjemmet og kirken spiller en viktig rolle når det gjelder å formidle tro til barn og ungdom.

RELATERTE BØKER