Traktaten

Traktaten - Hogne Hongset | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hogne Hongset
DIMENSJON
6,35 MB
FILNAVN
Traktaten.pdf
ISBN
9821009495215

BESKRIVELSE

Hevneren er tredje bok i trilogien "Traktaten", skrevet av en mann som kjenner oljeindustrien fra innsiden. Internasjonale oljeselskaper skyr ingen midler i kampen for å sikre seg penger. Norske politikere sover i timen, mens gasspengene flyter ut av landet. Politimannen Arve Meyer har lagt seg ut med de store oljegutta tidligere; han har kjent på kroppen hvor livsfarlig det er. Likevel klarer han ikke å holde seg unna når han kommer på sporet av en gruppe som manipulerer det norske stortinget, som og dreper uten skrupler. Undersøkelsene tar ham til London, Sveits og den idylliske thailandske øya Koh Samui. Men kanskje finnes løsningen rett utenfor politihuset på Grønland?

I tillegg oppsto Tsjekkoslovakia og Jugoslavia. Kjøp 'Traktaten, skyggen' av Hogne Hongset fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, CD, E-bok, Heftet | 9788248910282 Lisboa-traktaten åpner for første gang for at borgere kan foreslå nytt EU-lovverk.

traktaten. Materiellets identitet skal framgå av varig merking på selve materiellet.

RELATERTE BØKER