Praktisk organisasjonspsykologi

Praktisk organisasjonspsykologi - Ingvild Saksvik-Lehouillier, Jonas Rennemo Vaag | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild Saksvik-Lehouillier, Jonas Rennemo Vaag
DIMENSJON
12,53 MB
FILNAVN
Praktisk organisasjonspsykologi.pdf
ISBN
1733453733997

BESKRIVELSE

Personalpsykologi, arbeidspsykologi og organisasjonspsykologi - emnet kan ha mange navn og utgjør en del av ulike programmer og utdanningsløp. Hvorfor Praktisk organisasjonspsykologi? Forfatterne har tatt på alvor at vi mennesker lærer best om vi har håndfaste knagger å henge kunnskapen på. I boken følger vi et gjennomgående case, den fiktive bedriften Smart-Connect og medarbeiderne der. I tillegg er det et poeng i boken å vise at mennesker er forskjellige, med forskjellige personligheter, ulikt syn på situasjoner og ulikt utgangspunkt for arbeid. Til deg som jobber innen HR, personalledelse eller som organisasjonspsykolog, kan boken gi nyttig kunnskap om aktuelle problemstillinger du møter i arbeidet. Denne boken gir en oppdatert og leservennlig innføring i etablerte temaer innenfor faget, som ledelse, organisasjonskultur og motivasjon.

Hvorfor Praktisk ... Vår pris 262,-. Personalpsykologi, arbeidspsykologi og organisasjonspsykologi - emnet kan ha mange navn og utgjør en del av ulike programmer og utdanningsløp.

Cart. 0 Handlekurv Praktisk organisasjonspsykologi.indd 9.

RELATERTE BØKER