Mørke grener

Mørke grener - Nikolaj Frobenius | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nikolaj Frobenius
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Mørke grener.pdf
ISBN
9734955507159

BESKRIVELSE

Noe er skjult bak mørke grener. Noen følger med på alt du gjør.Jo Uddermanns barndomskamerat Georg hadde en foruroligende fascinasjon for katastrofer og død. Men han var også en gutt som vakte mye oppmerksomhet og undring. Var han et offer? Eller et «barn uten sjel»? Som voksen får Jo vite at Georg døde under et fengselsopphold, og han skriver en dokumentarisk roman for å prøve å finne ut av hvem barndomskameraten egentlig var.Romanen vekker oppsikt, men etter at Jo har snakket om den i et TV-intervju, begynner det å skje uforklarlige ting rundt ham. Bildører på vidt gap, en urovekkende mms fra anonym avsender, et innbrudd der ingenting er stjålet. Etter hvert blir det tydelig: Det er noen som følger med på alt Jo gjør, og som er i ferd med å invadere livet hans.- ved hjelp av stadig mer drastiske virkemidler.

Men han var også en gutt som vakte mye oppmerksomhet og undring. Mørke grener (Innbundet) av forfatter Nikolaj Frobenius. Pris kr 332 (spar kr 47).

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788205463493 Mørke grener er en thriller skrevet av den norske forfatteren Nikolaj Frobenius. Jeg hadde ikke lest noe av Frobenius før denne boken, og jeg er sånn middels fornøyd.

RELATERTE BØKER