I Hitlers bunker

I Hitlers bunker - Joachim Fest | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joachim Fest
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
I Hitlers bunker.pdf
ISBN
7633993499902

BESKRIVELSE

Denne boka omhandler det tredje rikets siste dager, fra Den røde armés siste og avgjørende offensiv mot Berlin i begynnelsen av april, til Hitlers selvmord den 30. april. Her skildres de desperate slagene i Berlins ruiner, utkjempet av eldre menn og unge gutter, og Hitlers økende paranoia i Førerbunkeren. Fest viser hvordan Hotler ville at hele det tyske folket skulle følge ham inn i undergangen - de fortjente ikke bedre for sinudugelighet og troløshet. Forfatteren kombinerer grundig forskning med stort fortellertalent og kaster nytt lys på en begivenhet som for de overlevende fortonet seg som slutten på verden.Boka bak storfilmen "Der Untergang"."Seriøs og grundig analyse" Espen Søbye, Dagbladet"Imponerende grundig bok om Det tredje rikets siste dager"Terningkast 5, Per Haugaas, Bergensavisen"Både fokusert og veldokumentert - i det hele tatt overbevisende"Terningkast 5, Stein Inge Jørgensen, VG"Tyskland fremste Hitlerbiograf gir et like uhyggelig som fascinerende blikk inn i Førerens siste, destruktive dager (...) mesterlig"Aasmund Willersrud, Aftenposten "I stedet for en påskethriller anbefales Joachim Fest. Husk bare at dette dødens skuespill, det var virkelighet."Guri Hjeltnes, VG"Fests bok om den underjordiske undergang er konsis, nøktern og uhyggelig. Det er grunn til å takke Damm for at forlaget sørger for at viktige bøker kommer på norsk, denne er ikke den eneste."Vårt Land"En klassiker som griper leseren fra første side."Demokraten"Dramaet er hinsides fantasi og fornuft. Det gjør lesningen besnærende, i all sin klaustrofobiske oppbygning."Terningkast 5, Arnstein Olaisen, Haugesunds Avis"Et uunngåelig helvete for alle lesere av krigshistorie. Han kombinerer grundig forskning med dyktig evne til å fortelle."Bjørn Stendebakken, Valdres"Ei uhyggeleg bok (...) levande og godt skriven, medrivande og spennande."Vidar Bergset, Fjordingen"Fest overrasker med en rekke urapporterte og oversette detaljer (...) En levende rekonstruksjon av Hitlers regimes siste uker."Kirkus Reviews"En medrivende bok."Henry A. Kissinger

Find out if you should visit Hitler's bunker. Hitlers bunker befant seg innerst, i september 1943 fikk han anlagt enda en ekstra sperring rundt den (Sperrkreis A). Man trengte passersedler for hver eneste sperrekrets, og hver av dem var dessuten omgitt av minefelt i 50 til 150 meters dybde, og av piggtråd - sammenlagt var piggtrådgjerdene ti km lange. The Führerbunker, despite being underground and constantly damp, was decorated lavishly.

april skjøt Adolf Hitler seg, mens hans nyblevne kone tok en blåsyrepille. Pris: 155,-. pocket, 2014.

RELATERTE BØKER