Hvordan blir man matematisk?

Hvordan blir man matematisk? - Anna Palmer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Palmer
DIMENSJON
7,25 MB
FILNAVN
Hvordan blir man matematisk?.pdf
ISBN
5977217975422

BESKRIVELSE

Matematisk er det noe en kan bli? Denne boken viser hvordan vi kan forandre vår holdning til faget og bli mer matematiske. Hvis en som lærer opplever seg selv som potensiell matematiker, smitter denne følelsen over på barnet. Forfatteren beskriver og analyserer en rekke matematiske og utforskende situasjoner med barn. Hun viser også hvordan pedagogisk dokumentasjon kan skape bevegelse og fremdrift i arbeidet med barna Boken er rettet mot studenter og førskole- og grunnskolelærere. Anna Palmer er lektor i barne- og ungdomsvitenskap i lærerutdanningen ved Stockholms universitet. OMTALER: «For lærerskole- og førskolestudenter som har slitt med matematikkfaget, er dette en oppmuntringsbok som kan gi lyst til å sette matematiske elementer mer i sentrum. For lærere og førskolelærere kan boka inspirere til arbeid der matematikk blir formidlet på en tydeligere måte. I sin tur vil mange flere kunne se på matematikk som et gledesfullt fag, og ikke en endeløs rekke med regnestykker som krever det ene korrekte svaret.» Per Ødegaard i Klassekampen «Boka er en taknevekkendeog nytenkende tilnærming til til den høyst aktuelle debatten om matematikkens utforming og plass både i barnehage og skole, ikke bare her i Norden. Boka anbefales til alle som jobber med barn og som ønsker å utvide teoretisk og praktisk kunnskap om matematikk i barnehagen.» Hans Jørgen Braathe i Pedagogisk Bokorm

Skal man velge en hensiktsmessig strategi må man kunne vurdere et uttrykk, ... Dette blir viktig selv om man ikke kan vente store framskritt over kort tid, og hvis vi skal forstå spredningen blir det høyaktuelt å sette sammen tverrfaglige forskningsgrupper. Mye av det vi har sett i pressen til nå bærer preg av at mange kan mye om spesielle, men relevante problemstillinger. Det andre momentet er utvikling av dyp matematisk forståelse som er nødvendig for å undervise matematikk.

Matematisk er det noe en kan bli? Denne ... Pris: 293,-. heftet, 2012.

RELATERTE BØKER