Fletteboka

Fletteboka - Bente-Helen Schei | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente-Helen Schei
DIMENSJON
9,37 MB
FILNAVN
Fletteboka.pdf
ISBN
3359192347726

BESKRIVELSE

Fletteboka av bloggeren Bente-Helen Schei, mer kjent som Flettemamma, er en underholdende, morsom og lærerik bok som viser frem et bredt utvalg av enkle, vakre og allsidige fletter. Du lærer deg alle grunnteknikkene som gjør deg i stand til å briljere med pariserflette, tvist, fiskebeinsflette, firerflette og tauflette. Andre fletter du vil lære deg er bl.a. nyttårsfletter med sølv og glitter, treningsfletter som tåler en tøff treningsøkt uten å bli ødelagt, og selvsagt luefletter som er like fine når man tar luen av. Og mange, mange andre som passer for både barn og voksne, med tynt eller kraftig hår, langt eller kort.Boka vil ha detaljerte steg-for-steg-instruksjoner for hvordan du kan lære deg hverdagskunsten å lage elegante og lekne fletter. Og selvsagt er det et eget kapittel for far! Bla i boka

Bente-Helen Schei er en firebarnsmor som elske hårfletting. I boka presenterer hun alle de grunnleggende teknikkene du trenger for å skape mange enkle og allsidige fletter. Fletteboka av bloggeren Bente-Helen Schei, mer kjent som Flettemamma, er en underholdende, morsom og lærerik bok som viser frem et bredt utvalg av enkle, vakre og allsidige … Norges største bokhandel.

BENTE HELENS TIPS: På engelsk kalles denne fletten Dutch braid. Det som skiller denne fletten fra en klasisske pariserfletten, er at der man i pariserfletten legger håret OVER de andre delene, skal man i den utenpåliggende legge håret UNDER. Høsten 2014 kom "Fletteboka" ut og tok eventyret til et nytt nivå, i dag er jeg i ferd med å gjøre ferdig bok nummer 2 og klar for å finne ut hvor eventyret tar meg videre.

RELATERTE BØKER