Eldreliv; til deg som er i live

Eldreliv; til deg som er i live - Guro Hoftun | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guro Hoftun
DIMENSJON
11,85 MB
FILNAVN
Eldreliv; til deg som er i live.pdf
ISBN
1149607188880

BESKRIVELSE

Eldreliv handler om å være gammel i dagens Norge, og om å være pårørende. Boka gir humørfylte, alvorlige og ærlige fortellinger om bl.a. Knut Erik (78) og Randi (78) som fant hverandre som voksne, Vesla (82) og venninnene på Costa Blanca, Astrid (83) som har fått dødsdommen, Rukhshana (66) som krever at barna tar vare på henne, og nygifte Olav Thon (96) som ikke ser TV uten å tråkke på ergometersykkelen.

Andre personer vil ikke se de private dokumentene dine. Har du regisert deg på denne siden må du bytte passord på Facebook konto samt sette på 2 trinns sikring. Her er de kun etter ditt Facebook brukernavn og passord.

Små hverdagslige gleder kan ha stor verdi, i en verden der alt flyr fort forbi, Det er ofte slik at den som har levd et rikt liv og opplever en meningsfylt hverdag, er mer tilfreds med alderdommen sin. Utfordringer til deg Se videoen Aldring og fordommer og svar på disse spørsmålene: Det er ikke bare blackjack og roulette som fyller bordene i live casinoet.

RELATERTE BØKER