Det latterlige alvor

Det latterlige alvor - Arthur Arntzen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arthur Arntzen
DIMENSJON
7,14 MB
FILNAVN
Det latterlige alvor.pdf
ISBN
5973370973272

BESKRIVELSE

Med utgangspunkt i sitt eget liv som humorist og i eigne livserfaringar tek Arthur Arntzen oss i denne boka med inn i ei verd der smilet, latteren og humoren kan løfte oss opp som menneske og medmenneske.

Revyen fikk den gang navnet "10 år som gal, snart normal?" og markerte revygruppas 10 års jubileum etter oppstarten i 1999 ... Vår pris 305,-(portofritt). Med utgangspunkt i sitt eget liv som humorist og i eigne livserfaringar tek Arthur Arntzen oss i denne boka med inn i ei verd der smilet, latteren og humoren.. Det latterlige alvor er en flott bok.

Format Innbundet Emne Humor Utgitt 2003 Tilstand Meget pen, med omslag Brukt eller ny Brukt Forlag Samlaget Pris 90,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden. Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne.

RELATERTE BØKER