Den nye jenta

Den nye jenta - Daniel Silva | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel Silva
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
Den nye jenta.pdf
ISBN
9403323890516

BESKRIVELSE

Temaet i heftet har tilknytning til tema i Salto Elevbok, men kan fint brukes som et frittstående lesehefte. I første program får seerne følge juryen i castingprossessen, hvor de skal velge ut seks jenter. En av disse går direkte videre til realityrundene, og fem blir nominert slik at seerne får bestemme hvilken av de fem jentene som også får gå videre til realityrundene. Kjøp Den nye jenta fra Bokklubber Den nye jenta er et lesehefte med egne oppgaver.

Hun var nokså tynn, men ikke ekkelt tynn, hun hadde en haug med sminke på og bleiket hår, hun var den bimboen! "Hei!" Sa hun høyt og smilte bredt, virket ikke sjenert i det hele tatt, slik som nye elever skal være. En jente er nyinnflyttet i Rendalen. For å være del av en lokal jentegjeng må hun bevise seg som tyv.

RELATERTE BØKER