Den enkleste gleden

Den enkleste gleden - Tomas Sjödin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tomas Sjödin
DIMENSJON
4,3 MB
FILNAVN
Den enkleste gleden.pdf
ISBN
7293227705217

BESKRIVELSE

I sin første bok Når trærne mister bladene, blir utsikten fra kjøkkenvinduet bedre skildret Tomas Sjödin livet som forelder til barn med fremskreden hjernesykdom. Den enkleste gleden er ingen fortsettelse, men likevel et forsøk på svar på alle brevene han fikk i etterkant av boken: "Mange brev har vært vanskelige å lese. Likevel kan man si at et gjennomgående trekk har vært gleden. Den ukuelige, trossende livsgleden. Når jeg i lys av disse brevene tenker på vårt eget liv, ser jeg at nettopp glede er det som kjennetegner våre dager. Om den gleden har jeg skrevet, nærmest forbauset over at den var å finne overalt." Tomas Sjödin er svensk forfatter, pastor, kronikør og foredragsholder. Bøkene hans er solgt i mange opplag og oversatt til flere språk.

(Axel Juel) Kroppen din er en maskin som virker aller best når den får nærende mat og regelmessig trening. Finn en treningsform du liker - det trenger ikke nødvendigvis være den som gir deg mest svette i pannen eller forbrenner flest kalorier.

Her er det mye flott, og jeg har lyst til å dele to sitater. Først fra s.

RELATERTE BØKER