Å stå i lyset

Å stå i lyset - Joralf Gjerstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joralf Gjerstad
DIMENSJON
3,15 MB
FILNAVN
Å stå i lyset.pdf
ISBN
7962235071362

BESKRIVELSE

I denne diktsamlingen blir menneskets store og små erfaringer beskrevet på en frodig og folkelig måte. Diktene i Regnbuedans berører. De er dikt som vil frembringe tårer, minner eller frysninger hos de aller fleste. Om forfatteren: Jan-Otto Fauske ble født i Namsos 8. oktober 1950. Da han var tre år, flyttet familien til Oslo og bosatte seg i Veitvet Hageby. Jan-Otto har både sin barndom og ungdom fra Veitvet.I sitt voksne liv etablerte han et serviceselskap innen renholdsbransjen. I de senere år har hans interesse for lyrikk inspirert ham til selv å skrive. Regnbuedans er hans litterære debut.

Da vil du etter ... Kjøp Å stå i lyset fra Bokklubber Joralf Gjerstad fra Snåsa i Nord-Trøndelag, kjent som Snåsakaill'n, er berømt over hele landet for sine helbredende evner. Bygdekaren med de varme hendene som evner å "se" ting vi andre verken ser eller forstår og etter manges mening utretter mirakler, har skrevet ned sine betraktninger fra et langt liv i det godes tjeneste. Joralf Gjerstad Å stå i lyset.

Vi kan bruke passiv uttalemåte når det ikke er interessant hvem som gjør noe, eller når vi ikke vet hvem som gjør noe. Men prøv å unngå å uttrykke deg passivt da det gjør språket tungt og upresist. Norsk: ·(idiomatisk) Være beskjeden uten å ha noen grunn til det, bokstavelig talt å skjule sitt lys.

RELATERTE BØKER