10-Faktor

10-Faktor - Anne Margrete Fletre, Lisbeth Frydenlund | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Margrete Fletre, Lisbeth Frydenlund
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
10-Faktor.pdf
ISBN
8342769230200

BESKRIVELSE

10-FAKTOR er KS' nye medarbeiderundersøkelse. 10-FAKTOR er forskningsbasert og trekker blant annet på BI-professor Linda Lais forskning. Undersøkelsen måler faktorer som er ansett som avgjørende for at organisasjonene skal oppnå gode resultater. 10-FAKTOR er spesielt tilpasset norske kommuner, fylkeskommuner og kommunale foretak, men kan også benyttes av andre organisasjoner. Denne boka gir praktisk hjelp i planlegging, gjennomføring og oppfølging av undersøkelsen. Boka er primært rettet mot ledere som har personalansvar, men den vil også være nyttig for HR-medarbeidere, tillitsvalgte, verneombud og andre som er opptatt av ledelse og gjennomføring av medarbeiderundersøkelser.

10 FAKTOR - Håndbok for planlegging og gjennomføring. Foto: Sheriff film company 10-Faktor er en forskningsbasert medarbeiderundersøkelse som er utviklet av KS og Kommuneforlaget.

Deretter hvilken betydning dette videre kan ha for oppfølgingsarbeidet. Perspektivene ble derfor grunnlag for å utarbeide noen forskningsspørsmål: 1.

RELATERTE BØKER