Veiledning og oppdagelse

Veiledning og oppdagelse Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,85 MB
FILNAVN
Veiledning og oppdagelse.pdf
ISBN
6742770207536

BESKRIVELSE

I et samfunn som kjennetegnes av forandring og mangfold, stilles veiledningsfeltet overfor nye og komplekse utfordringer. Veiledning og oppdagelse inviterer til dialog om hva meningsfull veiledning kan være i ulike kontekster. Hvilke mulighetsrom kan skapes om vi møter fenomener og hendelser med åpenhet og undring?Boken gir innspill i diskusjonen om veiledningens gyldighet i et samfunn preget av kontinuerlig endring. Veiledning kan gi en mer helhetlig forståelse av fenomener og hendelser. Det kan gjøre aktører i stand til aktivt å forholde seg til det uforutsette, foreta kloke vurderinger og utøve god dømmekraft i utdanning og profesjon. Både overfor hva som har skjedd og det som kan skje.

Luthen (Red.), Gyldendal, 2017; 232 sider . Dette er en vitenskapelig antologi hvor veiledning belyses - særlig med bruk av postmodernistisk tankegods.

De har bred erfaring fra veiledning ... Veiledning handler i stor grad om interaksjon og kommunikasjon. Å arbeide med egen kommunikasjon og hvordan andre oppfatter kommunikasjonen er vesentlig i veiledning.

RELATERTE BØKER