Undersøkelse og behandling av kreft

Undersøkelse og behandling av kreft - Stine Skorpen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stine Skorpen
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
Undersøkelse og behandling av kreft.pdf
ISBN
5345201746962

BESKRIVELSE

I samarbeid med Kreftforeningen har Aldring og helse laget to bildebøker, en for menn og en for kvinner. I bøkene forklares det hva man kan forvente av undersøkelser og behandling ved spørsmål om kreft. Denne boken handler om en kvinne. Historien fortelles ved hjelp av bilder og korte, lettleste tekster. Bøkene er utformet i samarbeid med mennesker med utviklingshemning, som også har bidratt som fotomodeller. Bøkene anbefales lest sammen med en nærperson, som forberedelse til en sykehusinnleggelse, ved behandling, besøk på legekontor og /eller etter behandling for å bearbeide opplevelser.

Det finnes ikke sikre tall på hvor mange personer med utviklingshemning som utvikler kreft hvert år, men en ... I 2018 fikk 1035 mennesker nevroendokrin kreft i Norge. 555 kvinner og 480 menn.

... Fysioterapi for barn med kreft. Hud, kreft; Føflekkreft, behandling ...

RELATERTE BØKER