Retorikk som pedagogikk

Retorikk som pedagogikk - Leif-André Trøhaugen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif-André Trøhaugen
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Retorikk som pedagogikk.pdf
ISBN
1910693095529

BESKRIVELSE

Denne boka tar for seg hvordan relasjonen mellom lærer og elev blir til.Forfatteren viser også hvordan læreren kan bruke retorikkens tre overtalelsesmidler: ethos, pathos og logos for å fremstå som troverdig og for å gjøre undervisningen god. Boka bygger på intervjuer av elever og observasjon av dyktige lærere, noe som gjør boka både praksisnær og instruktiv. «I Trøhaugens arbeid har min undervisning blitt systematisk vurdert, og funnene samsvarer godt med min følelse av hva som fungerer. Jeg opplever analysene som meget praksisnære og relevante. De sier noe vesentlig om hva som skal til for å lykkes som lærer. [...] Retorikken sier dessuten noe mer generelt og allmenngyldig om hva som skal til for å lykkes, og har dermed en tolkning av hva det vil si å være menneske. Vi lærere er jo også mennesker, vi tør ikke bare alltid å innrømme det». ("Fredrik", observert lærer)

539,-NÅ 458,-Retorikk som pedagogikk, å lykkes som lærer Leif-André Trøhaugen. Levering 2-6 dager .

Kjære leser! Lyder det som en anbefaling når en bokanmelder omtaler og karakteriserer en bok som «sjarmerende»? Taler og retorikk presenterer og demonstrerer hva som kjennetegner gode og overbevisende taler, og viser hvordan du selv skriver slike taler. Boken følger utviklingen i en tale fra start til mål, og er rikt illustrert med eksempler slik at du kan benytte deg av boken underveis i din egen taleskriving. Retorikk som pedagogikk Leif-André Trøhaugen (Heftet) Tips en venn Anmeldelser (1) 359 kr Antall .

RELATERTE BØKER