Planlegging i kulturlandskapet

Planlegging i kulturlandskapet - Eli Heiberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli Heiberg
DIMENSJON
3,90 MB
FILNAVN
Planlegging i kulturlandskapet.pdf
ISBN
7188170192907

BESKRIVELSE

Boken omhandler begrepene kulturlandskap, vernemotiver og vernenivåer. Den tar også for seg hvilke virkemidler som kan brukes for å ta vare på kulturlandskapet. Har kildehenvisninger.

Videre vil Inngrep i kulturlandskapet krev ofte løyve frå eit lovverk, og du bør derfor kontakta kommunen før du går i gang med eit planlagt tiltak. Satsingen Utvalgte kulturlandskap i jordbruket er en oppfølging av nasjonale mål om å ivareta kulturlandskapet. Dette er et samarbeid og spleiselag mellom landbruksmyndigheter og miljømyndigheter.

[Oslo]: ... mellom Drammensfjorden, kulturlandskapet i Lier og Drammen sentrum. De to kommunene vil transformere Lierstranda og Brakerøya fra et industri- og næringsområde til et urbant og bærekraftig byområde som knytter sammen land og sjø.

RELATERTE BØKER