Planlegging i kulturlandskapet

Planlegging i kulturlandskapet - Eli Heiberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli Heiberg
DIMENSJON
4,61 MB
FILNAVN
Planlegging i kulturlandskapet.pdf
ISBN
8346525768594

BESKRIVELSE

Boken omhandler begrepene kulturlandskap, vernemotiver og vernenivåer. Den tar også for seg hvilke virkemidler som kan brukes for å ta vare på kulturlandskapet. Har kildehenvisninger.

Ulike former for kulturlandskap forutsetter ulike tiltak, og en riktig skjøtsel krever derfor god planlegging og kunnskap om hvordan området har vært skjøttet tidligere. Kjøp 'Planlegging i kulturlandskapet, når bruk og vern skal kombineres' av Eli Heiberg fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788252923438 Planlegging i kulturlandskap når bruk og vern skal kombineres.

Pris: 395. Frakt på varen: 59,-Tweet: Tilgjengelighet: 7-10 dagers leveringstid En bok om hvordan vi skal sikre verdier i kulturlandskapet ved hjelp av lovverket, øknomiske tilskudd og de planredskapene vi har til rådighet.

RELATERTE BØKER