Mord på Nilen

Mord på Nilen - Agatha Christie | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agatha Christie
DIMENSJON
5,35 MB
FILNAVN
Mord på Nilen.pdf
ISBN
2686774633079

BESKRIVELSE

Et cruiseskip seiler rolig på Nilen. Plutselig blir freden brutt da man oppdager at en av passasjerene, Linnet Ridgeway, er blitt skutt gjennom hodet. Hun var ung, flott og vakker - en kvinne som hadde alt - inntil hun mistet livet. Hercule Poirot kommer til å tenke på et tidligere utbrutt fra en av passasjerene: «Jeg skulle gjerne ta den søte lille pistolen min og presse inntil hodet hennes - og trekke av.» Men i disse fremmedartede omgivelsene er ingenting helt som det kan se ut som ...

Hercule Poirot ko Hercule Poirot er på ferie i Egypt. Om bord på en liten Nil-damper treffer han en utsøkt samling mennesker fra den engelske og amerikanske sosietet.

Plutselig blir freden brutt da man oppdager at en av passasjerene, Linnet Ridgeway, er blitt skutt gjennom hodet. Hun var ung, flott og vakker - en kvinne som hadde alt - inntil hun mistet livet. Kjøp Mord på Nilen fra Bokklubber Et cruiseskip seiler rolig på Nilen.

RELATERTE BØKER