Medvandrar

Medvandrar - Margunn Hetland Salte | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margunn Hetland Salte
DIMENSJON
3,64 MB
FILNAVN
Medvandrar.pdf
ISBN
5875308505001

BESKRIVELSE

Livet er som ei vandring. På denne vandringa møter ein både sorg og glede, prøvelsar og utfordringar. Det er godt å gå saman med nokon på denne livsvandringa. Jesus Kristus vil vera vår medvandrar. Han er alltid der ved vår sida. Forfatter Margunn Hetland Salte likar å gå i naturen. Her er dei fleste dikta i «Medvandrar» blitt til. Ho har selv teke alle bileta til tekstane, som er med på å understreka innhaldet.

På denne vandringa møter ein både sorg og glede, prøvelsar og utfordringar. Det er godt å gå saman med nokon på denne livsvandringa.

«Medvandrar» er hennar første diktsamling. BOKFAKTA: Tittel: Medvandrar Kulturbygda Hareid med sine 5200 innbyggjarar ønskjer å få fram og by på ulike opplevingar under festivaldagane «OPPLEV HAREID».

RELATERTE BØKER