Ledelse i sannhetens øyeblikk

Ledelse i sannhetens øyeblikk - Tom Karp | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Karp
DIMENSJON
9,90 MB
FILNAVN
Ledelse i sannhetens øyeblikk.pdf
ISBN
5418619838002

BESKRIVELSE

Ledelse i sannhetens øyeblikk er en ærlig, utradisjonell og utfordrende bok, som gir deg et innblikk i fenomenet ledelse. Den spenner over perspektiver fra filosofi, psykologi til nevrologi. Dette er en bok om - og for - mennesker i utvikling og forandring.Målgruppen er utøvende ledere som ønsker å utvikle sin evne til å ta lederskap. Boka tar deg med på en spennende reise i et brokete fagfelt, en reise som til syvende og sist handler om deg selv, ditt ståsted og din utvikling som leder.Forfatteren formidler her erfaringer fra utøvende ledere, samt fra sin egen bakgrunn som leder, rådgiver, lederutvikler og forsker. Tom Karp er førsteamanuensis i ledelse ved Markedshøyskolen, og seniorpartner i lederutviklingsmiljøet Emergence.

Dette er en bok om - og for - mennesker i utvikling og forandring. Sannhetens øyeblikk — Hva kan HR gjøre? — HR står foran et sannhetens øyeblikk. Det er de som skal levere her.

Den spenner over perspektiver fra filosofi, psykologi til nevrologi. Dette er en bok om - og for - mennesker i utvikling og forandring.Målgruppen er utøvende ledere som ønsker å utvikle sin evne til å ta lederskap. Kjøp Ledelse i sannhetens øyeblikk fra Norske serier Ledelse i sannhetens øyeblikk er en ærlig, utradisjonell og utfordrende bok, som gir deg et innblikk i fenomenet ledelse.

RELATERTE BØKER