Fabelaktige forhold

Fabelaktige forhold - Heidi Bonde | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Bonde
DIMENSJON
3,14 MB
FILNAVN
Fabelaktige forhold.pdf
ISBN
5512055812816

BESKRIVELSE

"Fabelaktige forhold" er ofte klisjèen man bruker i forbindelse med en spesiell opplevelse; en fin tur i skiløypa for eksempel. I Heidi Bondes samling er det like mye snakk om "fabelaktige forhold".Heidi Bonde har en helt særegen stemme innenfor den norske samtidslyrikken. "Temmelig upåaktet er hun nå i ferd med å utvikle seg til en av 90-tallets mest egenartede lyrikere," Skrev Øystein Rottem i anmeldelsen av hennes forrige diktsamling Øvelse i det solklare.

1995 - Oktobermusikantene. 1994 - Svømmeskolen.

Tamok-local Aadne Olsrud kryper til korset og sier det som det er: - Det har vært fabelaktige forhold i Tamok i det siste, masse pudder på en stabil base halvannen til to meter totalt. Skredfaregrad 2 as we speak. Skap fellesskap: Jo mer dere føler dere har sammen, jo sterkere forhold har dere.

RELATERTE BØKER