Boka om Baltimorefamilien

Boka om Baltimorefamilien - Joël Dicker, Agnete Øye | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joël Dicker, Agnete Øye
DIMENSJON
10,37 MB
FILNAVN
Boka om Baltimorefamilien.pdf
ISBN
4815727140246

BESKRIVELSE

Februar 2012: Åtte år etter de dramatiske begivenhetene rundt Harry Quebert-saken, drar Marcus Goldman fra vinterkalde New York til Florida for å skrive sin nye roman. Denne gangen er det sin egen families historie han begynner å nøste i. Da Marcus vokste opp, var det to Goldman-familier: Marcus' egen, vanlige familie, og den vellykkede, rike og glamorøse Baltimore-familien, som Marcus var dypt fascinert av. Han besøkte dem så ofte han kunne, for å være sammen med fetteren Hillel og Woody, den jevnaldrende gutten onkelen og tanten hadde tatt til seg fra et ungdomshjem. Sammen var de 'Goldmangjengen', like nære som brødre. Og så var det nabojenta Alexandra, som drømte om et liv som popstjerne, og som alle guttene var like betatt av. Disse fire holdt kontakten i alle år, inntil maskene begynte å rakne og alt en dag gikk skrekkelig galt. Helt siden den skjebnesvangre dagen i 2004 har Marcus vært hjemsøkt av spørsmålet: Hva var det egentlig som skjedde med Baltimore-familien?

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Februar 2012: Åtte år etter ... BOKA OM BALTIMOREFAMILIEN oversatt fra fransk av agnete øye.

Dicker debuterte som forfatter i 2012, og dette er hans tredje roman. Her møter vi igjen Marcus Goldman fra Dickers andre roman Sannheten om Harry Quebert-saken som nylig er filmatisert i en miniserie på 10 episoder. Joël Dicker Boka om Baltimorefamilien .

RELATERTE BØKER