Barnehageårene; 2-6 år

Barnehageårene; 2-6 år - Hedvig Montgomery, Eivind Sæther | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hedvig Montgomery, Eivind Sæther
DIMENSJON
3,72 MB
FILNAVN
Barnehageårene; 2-6 år.pdf
ISBN
5604020145228

BESKRIVELSE

Barnehageårene er den essensielle boken for deg med barn i alderen 2-6 år.I denne boken gir psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery svar på spørsmålene alle med et barn i barnehagealder stiller seg: Hva er en god oppdragelse? Hvor viktig er det at barnet får venner? Er søskenkrangling farlig? Og hvordan skal du møte trassalderen, fantasileken og alle disse nye følelsene som kommer til å prege hverdagen deres?

I denne boken gir psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery svar på spørsmålene alle med et barn i barnehagealder stiller seg: Hva er en god oppdragelse? Hvor viktig er det at barnet får venner? Er søskenkrangling farlig? Og hvordan skal du Barnehageårene; 2-6 år er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Hedvig Montgomery Hedvig Montgomery 08/27/2010.

I denne boken gir psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery svar på spørsmålene alle med et barn i barnehagealder stiller seg: Hva er en god oppdragelse? Kjøp Barnehageårene fra Bokklubber Barnehageårene er den essensielle boken for deg med barn i alderen 2-6 år. I denne boken gir psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery svar på spørsmålene alle med et barn i barnehagealder stiller seg: Hva er en god oppdragelse? Barnehageårene er den essensielle boken for deg med barn i alderen 2-6 år.

RELATERTE BØKER