Øyeblikkets under

Øyeblikkets under - Thich Nhat Hanh | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thich Nhat Hanh
DIMENSJON
6,41 MB
FILNAVN
Øyeblikkets under.pdf
ISBN
8340145241192

BESKRIVELSE

De største undrene finnes i øyeblikket, men vi har det ofte så travelt at vi ikke får med oss livets virkelige gleder. Zen-mesteren Thich Nhat Hanh lærer oss kunsten å stoppe jaget og oppleve det fine som er i oss og omkring oss. På sin klare, poetiske måte formidler han metoder for oppmerksomhets.trening og meditasjon, råd for par og familier og en visjon for en fredeligere verden, samtidig som han gir innblikk i noen av zen-tradisjonens dypeste innsikter. Denne boka gir et usedvanlig godt bilde av undervisningen til en av vår tids mest anerkjente buddhistiske lærere.

Se flere bøker fra Swami Saradananda. I oktober måned var vi så heldige å ha tre spreke pensjonerte damer fra Norge som volontører i Normisjons arbeid i Aserbajdsjan. De har bidratt inn i arbeidet Normisjon gjør på barnehjemmet i Merdekan.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788274190894 Pris: 128,-. heftet, 2007.

RELATERTE BØKER