Valkyriene

Valkyriene - Paulo Coelho | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paulo Coelho
DIMENSJON
5,9 MB
FILNAVN
Valkyriene.pdf
ISBN
9850605497755

BESKRIVELSE

Når du elsker, forandrer verden seg. Det er bare én ting som kan hindre oss i å virkeliggjøre våre drømmer: Vår egen angst.Valkyriene handler om en mann som vil forandre livet sitt. Han drømmer om å reise til Mojaveørkenen for å lete etter sin skytsengel. Paulo vet at ørkenen ikke er så tørr og gold som den virker, men byr på uvanlige møter, akkurat slik Paulos mester J. har forutsagt. I den brennhete ørkenen konfronteres Paulo med sin egen fortid. Valkyriene er en av Paulo Coelhos tidligste bøker, og utgjør sammen med Alkymisten og Pilegrimsreisen grunnpilaren i hans forfatterskap. I Valkyriene forteller han åpent og ærlig om sin kamp mot frykten og tvilen på seg selv. Det er et kraftfullt budskap om å forsone seg med fortiden og ha tro på fremtiden. For først når vi makter å erkjenne og akseptere våre sterke og svake sider er vi i stand til å forandre verden.

Han tar med seg sin kone, Chris, og de.. Kjøp Valkyriene fra Bokklubber Når du elsker, forandrer verden seg. Det er bare én ting som kan hindre oss i å virkeliggjøre våre drømmer: Vår egen angst.

Du får rollen som Lenneth, én av valkyriene, og deretter utspilles en rørende fortelling om intriger og svik. Kjøp Valkyriene fra Bokklubber Hvorfor ødelegger vi det som betyr mest for oss? Dette er spørsmålet Paulo Coelho må stille seg i denne boken. Sammen med kona Chris legger han ut på en reise gjennom den brennhete Mojave-ørkenen.

RELATERTE BØKER