To indre og vekk me'n

To indre og vekk me'n - Eldar Høidal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eldar Høidal
DIMENSJON
11,13 MB
FILNAVN
To indre og vekk me'n.pdf
ISBN
1590939302775

BESKRIVELSE

En spennende reise i vår skøytehistorie, fra de aller første skøytestevnene på naturis til fartsfylte forestillinger på kunstis. Fra løp hvor stil var like viktig som tid til løp hvor det settes verdensrekorder som sprenger alle grenser.Norske skøyteløpere har gledet et stort publikum i over 100 år. Fra legendariske Oscar Mathisen, skøytelegendene Hjallis og Kuppern til de fire S-ene og hele verdens Koss og jubelscenene under OL 1994. Og igjen står vi foran en ny gullalder med Bøkko og juniorløperne som tapetserte pallen i siste junior-VM. Det blir nye løp og nye konkurranseformer - alle med interesse for fart, spenning og blodslit har noe å glede seg. Boka gir det nødvendige overblikket og er skrevet av en liebhaber og kjenner av sporten.Boka inneholder QR-koder som gir tilgang til videoklipp med historiske skøyteløp på mobiltelefonen.

Det kunne kanskje være en idé å la en uavhengig gruppe få lov til å også granske hva hun og resten av skøyteforbundet gjorde FØR Peter Mueller fikk sparken, men granskingen skal visst kun begrenses til hva som skjedde ETTERPÅ. To indre og vekk me'n : norsk skøytesports historie Forfatter: Eldar Høidal Lån som punktskrift. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2012 Lengde: 16 hefter (1048 s.) Passer for: Voksne Språk: Bokmål Punktskrift.

Har ikke tall på hvor mange flaue opplevelser jeg har hatt på slike steder. To indre og vekk med´n! Mary-Anne har nettopp lest samme boka, og er betydelig mer positiv enn meg i sin omtale. Lagt inn av Berit kl.

RELATERTE BØKER